Veckobrev v. 36

Hejhopp! 🍀

Hoppas verkligen att bloggen fungerar och att ni alla kan se det här 🙃 Mycket info denna vecka.

Vi börjar med att tacka alla föräldrar som kunde vara här på mötet i onsdags! En kort sammanfattning, viktigt att läsa för alla som inte kunde närvara.

🍀 Information från Bobo om organisationen, sjukanmälande, medicin, likabehandlingsplanen och specialkost. All info finns på rektorsbloggen, här

🍀 Skolan ska starta ett föräldraråd som träffas tre gånger per läsår för att öka samarbetet hem-skola. Varje klass utser en ordinarie och en reserv. I vår klass ställer Sofia W pappa Robin upp och Neslis mamma Selda. Mer info om det kommer, men finns också på rektorsbloggen, här

🍀 I klassrummet pratade vi om att bloggen flyttas och kan därför krångla, vikten av att alla läser alla info är. Vi pratade om IST och bedömningar, gå in och kolla där, gärna inför utvecklingssamtalen. Någon gång i höst flyttar vi upp till barackerna, när vi vet så meddelar vi såklart er.

🍀 Vi pratade om betyg, såg den här filmen. Vi pratade om nationella prov, hur vi jobbar i skolan och viktiga datum.

Vecka 38 är det dags för utvecklingssamtal, se tiderna nedan och om ni byter med varandra. Kom ihåg att meddela oss på skolan.

Nästa vecka är det skoljoggen! 🏆 Som vanligt satsar 06:orna stenhårt och hoppas vi kan ta hem det igen 🏃🏽‍♂️🏃🏻‍♀️. På onsdag kommer alla elever ombytta till skolan på morgonen. Vi har vanliga lektioner fram tills lunch och därefter börjar vi med uppvärmning och sen springer vi. Idrott som vanligt, men ingen dusch behövs efter. Alla elever på skolan slutar ca. 13.30. Ta gärna med vattenflaska.

Vecka 37

Måndag: Noopur på utbildning, Vikarie möter klassen på morgonen (tänk på vårt varumärke ⭐️)

Tisdag:

Onsdag: skoljoggen, se info ovan

Torsdag: idrott,

Fredag:

Trevlig helg 🤩

/ Noopur & Camilla


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *